Regjistroni Pazar3 llogari dhe fitoni 50 denarë.

BILBORD 360° ponuda na stanovi 360° Ohrid

Shpallja e kompanisë Shitet nga: БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг Sot 13:16 Kyçuni në kompani për të bërë ndryshime
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
078 90 70 60, 078 31 41 30
Leaflet
Lloji i shpalljes
Shitet
Reklamuar nga
Kompani
Numri i dhomave
Komuna
Ohër
🔵 Предноста на 360° виртуелните тури е тоа што од вашиот дом ќе можете виртуелно да прошетате и да ги разгледате населбите во Охрид (дрон 360°) и притоа ќе можете детално да го разгледате (360°) избраниот стан.

🏡 ☑ Со цел полесен преглед на нашата понуда на недвижности имаме изработено 360° виртуелна тура со дрон на Охрид, со тоа што ставивме акцент на населбите и поважните објекти за подобра ориентација.
ℹ 360° виртуелната тура (дрон) на Охрид континуирано се надополнува со нови точки.

🔴 За секој понуда на стан изработуваме 360° виртуелна тура, 3D план и скица со цел да добиете една комплетна слика за избраниот стан.

👍 Селектирајте реон и пребарувајте станови во тој реон.

🔴 За да започнете со пребарување и да ја погледнете целосната 360° виртуелна тура (дрон) на Охрид кликнете на линкот - копирајте го https://www.bilbord.com.mk/?p=60&o=1305
БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
✔ За подетални информации и 360° виртуелно разгледување на понудата посетете ја нашата официјална веб страна www.bilbord.com.mk 🔴 Изработка на 360° виртуелни тури (внатрешно од недвижноста + воздушно со дрон) со целосни ознаки за просторот и детално објаснување, 3D план и скица 🔵 Со помош на 360° виртуелните тури ќе добиете претстава за просторот и ќе можете детално да го разгледате Вашиот иден дом (исти принцип како google street view) 🌍 ОХРИД - 360° ВИРТУЕЛНА ТУРА - ДРОН - ПРЕБАРУВАЊЕ ПО ЛОКАЦИЈА 🔎 ☑ Со цел полесен преглед на нашата понуда на недвижности изработивме 360° виртуелна тура со дрон на Охрид, со тоа што ставивме акцент на населбите и поважните објекти за подобра ориентација. Ознаки: - Инфо ℹ : пребарувајте недвижности во избраниот реон - Дрон 🛸 : придвижување кон друга локација ✅ За да ја погледнете 360° виртуелната тура на Охрид од дрон кликнете на следниов линк 👇 http://www.bilbord.com.mk/?p=6&o=1072 👨‍💻 Покрај 360° виртуелната тура изработуваме 3D план и скица (премер и означување на квадратурата на секоја соба посебно) 🌟 Ние ви го доближуваме поблиску Вашиот иден дом и го создаваме првиот впечаток а Ваше е да нè контактирате и да закажете разгледување ИЗДАВАЊЕ ✅ 🌟 Агенцијата за недвижности и маркетинг 'БИЛБОРД' поседува GOOGLE STREET VIEW - TRUSTED BADGE и се наоѓа на официјалната страна од Google за Google street view - Trusted Pro. 📣 На нашата веб страна www.bilbord.com.mk во секторот ИЗДАВАЊЕ можете да пребарувате недвижности за издавање во Охридскиот регион. Ние како агенција за недвижности и маркетинг ги изработуваме 360° виртуелните тури (внатрешно од недвижноста + воздушно со дрон) и вршиме целосна промоција и маркетинг. ☑ Што добивате: ✅ Професионална 360° виртуелна тура (внатрешно од недвижноста + воздушно со дрон) поставена на www.bilbord.com.mk со целосни ознаки за просторот и детално објаснување ✅ Видео од недвижноста ✅ Означување на google maps ✅ Поставување на 360° виртуелната тура на google street view
Vizitoni faqen e biznesit tonë
ул.Дејан Војвода бр.8 Tregoje në hartë
078 90 70 60, 078 31 41 30
https://www.bilbord.com.mk

360° понуда на станови, 360° Охрид

БИЛБОРД | Агенција за недвижности и маркетинг
078 90 70 60, 078 31 41 30
Leaflet
Në fillim