Regjistroni Pazar3 llogari dhe fitoni 50 denarë.

Gradezna parcela od 1270m2 vo Voden

27 000 EUR

30 000 EUR

Shitet nga: Валентина Манчевска 01 Shk 09:59 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini shpalljen tuaj
Во место викано Воден во непосредна близина на индустриска улица Крушевска Република (патот од Виница кон Берово) во атрактивна зона на мало стопанство и домување во индивидуални објекти се наоѓаат две катастерски парцели кои формираат градежен плац со вкупна површина од 1270 м2 и маркица за градење со 529 м2 катност П+2 и максимална висина за градење на објектите 10.20 м. Катастерските парцели се КП 8970 /1 и КП 8971/2 кои заедно ја формираат градежен плац. Плацот може да се дели на два дела со соодветна по потреба површина. Плацот е градежно неизградено земјиште предвидено со ГУП на Виница и детален урбанистички план со можност за градење веднаш. Во близина има асфалтен пат Крушевска Република одделечен е околу 100 м растојание.Во близина на 150 м има приклучок за вода и канализација и електрична струја.Во близина на парцелата веќе се градат објекти за домување и мало стопанство.Цената е 27000 евра.
Валентина Манчевска
078 361 654
Leaflet
Në fillim