Gjithë Maqedonia | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjës

Citroen , 92
DAF , 455
MAN , 1
Volvo , 532
Ford , 284
Volkswagen , 261
Iveco , 685
Zastava , 149
Kia , 24
MAN , 1330
Mercedes-Benz , 1561
Nissan , 17
BMC , 2
Opel , 42
Peugeot , 121
Renault , 179
Scania , 540
Citroën , 1
Fiat , 20
Ford , 8
Mazda , 1
Opel , 1
Renault , 1
Subaru , 1

Në fillim