Gjithë Maqedonia | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjës

Citroen , 15
DAF , 97
Volvo , 86
Ford , 25
Volkswagen , 67
Iveco , 192
Zastava , 4
Kia , 5
MAN , 178
Nissan , 8
BMC , 2
Opel , 13
Peugeot , 24
Renault , 33
Scania , 78
Fiat , 1
Renault , 1

Në fillim