Shkup | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake | Lavatriçe dhe makinë tharëse | Gorenje

Drug model , 35
Gorwamat , 11
Olimpic , 4
PS , 11
SensoCare , 2
WA , 54
WT , 5
Në fillim