Aerodrom | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake | Lavatriçe dhe makinë tharëse | Gorenje

Drug model , 17
Gorwamat , 3
Olimpic , 1
PS , 8
WA , 16
WT , 2
Në fillim