Published: Jan 20 2022 07:56

Formatiranje na kompjuteri instalacija na Windows i Office

MKD

Published: Jan 20 07:56
Views: 442
Вршиме инсталација и реинсталација на лиценцирани Windows OS и Microsoft Office

• Инсталација на Windows OS + LibreOffice - 500 ден.
• Инсталација на Windows OS + Microsoft Office - 800 ден.
• Инсталација на Windows OS + MS Office + ( програми по Ваш избор ) - 1.000 ден.
• Комплетна инсталација на Windows OS + Microsoft Office и темелно чистење од прашина на компјутерски компоненти + промена на термална паста на процесор - 1.500 ден.

Вашиот стар компјутер или лаптоп работи бавно и не ги поддржува поновите верзии на Windows OS?
• Продолжете го векот на стариот компјутер со Zorin OS ( Linux оперативен систем ) + LibreOffice - 300 ден.

Хардверски услуги и дијагностика:
• Дијагностика на дефекти на хардверски компоненти
• Промена на напојување ( PSU ) на десктоп компјутери
• Промена на кулер на процесор ( CPU Cooler ) на десктоп компјутери
• Промена на тврди дискови ( Hard Drive ) на десктоп или лаптоп компјутери ( NVMe, SSD и HDD )

* Инсталацијата и дијагностиката ја извршуваат Microsoft System Administrators
* Гаранција за инсталации/услуги: 6 месеци
* Гаранција на хардверски компоненти: 1-3 години ( во зависност од фабричката гаранција на производителот )

-Team Fix
079375012
team_fix@outlook.com
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information