Company ad Published: Jan 26 2024 12:04

LED Display - ЛЕД Екран РЕКЛАМА REKLAMA

EUR

Published: Jan 26 12:04
Views: 51
Подобрете ја видливоста на вашиот бизнис со подвижна ЛЕД дисплеј Реклама, ЛЕД Екран.
Додадете на вашата реклама динамичност и ефективност при прикажувањето.
Рекламите ги правиме по димензија која што на вас ви одговара.
Најдобар КВАЛИТЕТ - одлична ЦЕНА. Отпорни на сите временски услови.
Текстот и ефектите се менуваат по ваша желба. Може да се прикажува брендот на вашата фирма, тип на производот, тековни акциски продажби и сл.
Достапни бои црвена, зелена, плава, бела или РГБ.

Контакт на 078355377 или пишете ни на [email protected]

ТЕСЛА ЛЕД ДООЕЛ СКОПЈЕ
Link description

ТЕСЛА ЛЕД

Лед осветлување, Производство на Лед светлечки реклами, Електрика изведба
Visit our store page

Костурски Херои 17/3

078355377

https://www.teslaled.mk

Secure delivery with Falcon
Payment after inspection of goods
Direct delivery
Buy now
Delivery via “Ecologistic”: from MKD
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Лед осветлување, Производство на Лед светлечки реклами, Електрика изведба
51
Buy now

Delivery via “Ecologistic”: from 130 MKD

Secure delivery with Falcon

Payment after inspection of goods

Direct delivery

Buy

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information