Company ad Published: Jun 21 2022 08:27

Krovni paneli

Published: Jun 21 08:27
Views: 462
Gradete brzo, kvalitetno, ekonomicno, sovremeno, vo site vremenski uslovi, evtino.. Izolacionite sendvic paneli PAGOUNI DOMOLAM se visoko napredni gradezni proizvodi, proizvedeni od visoko kvalitetni celicni plastificirani limovi so izolaciona srcevina.

VaMETAL e generalen zastapnik na grckata kompanija POGOUNI DOMOLAM, proizvoditel na zidni i pokrivni sendvic paneli, vo najrazlicni debelini.

Vo naseto skladiste vo Strumica vo sekoj moment imame na zaliha na krovni i zidni pameli od 3.000 do 4.000 м² , vo razlicni debelini i boi.

Moznost da naracate paneli so dimenzii spored Vasite potrebi. Mobilni ekipi za montaza na sendvic paneli i izgradba na industriski objekti.КРОВНИ ПАНЕЛИ СО ДЕБЕЛИНА 5цм СО ЦЕНА ОД 18,70 евра/м2
Link description

VAMETAL Dooel Strumica

ВаМетал е компанија основана во 2000 година во Струмица.

Својата работа ја започнуваат со трговија на ладновални и топловални лимови. После тоа го проширува своето работење и продолжува со трговија и на поцинкуван и пластифициран лим.
Постојано работат на свое усовршување, и го прошируваат својот асортиман со цел задоволување на потребите на своите клиенти.

Денес ВаМетал е водечка фирма од областа на производството, продажбата и монтажата на профилирани наребрени лимови, челични конструкции, олуци, лимарска галантерија, табли, трапезоидни лимови, лим во вид на ќерамиди, сендвич панели, градежна лимарија и сл.

ВаМетал поседува машински парк, кој се состои од:
- Ролл форминг машина со профил ТР 35/210 и ТР 20/170, на која може да се врши профилирање на сите лимови so неограничена должина со точност на дел од милиметарот;
- Ролл форминг машина за обликување на лимот во вид на ќерамида во неограничени должини според потребите на клиентите;
- апканти за изработка на лимена галантерија: слемиња, ветерлајсни, икснии и други елементи од лим до 8 метри
- машина за надолжно сечење на лим до дебелина од 1 мм и ширина на ленти дадени од нарачателот.
- ВаМетал има мобилни екипи со кои изведува монтирање на кровови од пластифициран, бакарен, алуминиумски и поцинкуван лим, монтажа на челични конструкции, изведба на индустриски објекти (со сите потребни фази за нивна изведба), вентилација, сите елементи од градежна лимарија PR и др.

ВаМетал моментално брои 15 вработени, дел од нив се мобилна екипа, кои изведуваат монтирање на кровови од пластифициран, бакарен, алуминиумски, поцинкуван лим, монтажа на челични конструкции, вентилација, сите елементи од градежна лимарија PRи друго.

Во 2009 ВаМетал потпишаа договор со МЕТЕНЦО - Италијански производител на Полиуретнаски Сендвич панели и со ова стана овластен дилер во Македонија на целокупната нивна програма и воедно формираат и стучен тим за монтажа на полиуретнаските сендвич панели, погодни за изградба на индустриски објекти.

За сите подетални информации посетете ја нивната официјална веб страна.
Visit our store page

Братство Единство бр. 48-17 Show on the map

078444222

https://www.facebook.com/VametalDooel/

Secure delivery with Falcon
Payment after inspection of goods
Direct delivery
Buy now
Delivery via “Ecologistic”: from MKD
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

ВаМетал е компанија основана во 2000 година во Струмица.

Својата работа ја започнуваат со трговија на ладновални и топловални лимови. После тоа го проширува своето работење и продолжува со трговија и на поцинкуван и пластифициран лим.
Постојано работат на свое усовршување, и го прошируваат својот асортиман со цел задоволување на потребите на своите клиенти.

Денес ВаМетал е водечка фирма од областа на производството, продажбата и монтажата на профилирани наребрени лимови, челични конструкции, олуци, лимарска галантерија, табли, трапезоидни лимови, лим во вид на ќерамиди, сендвич панели, градежна лимарија и сл.

ВаМетал поседува машински парк, кој се состои од:
- Ролл форминг машина со профил ТР 35/210 и ТР 20/170, на која може да се врши профилирање на сите лимови so неограничена должина со точност на дел од милиметарот;
- Ролл форминг машина за обликување на лимот во вид на ќерамида во неограничени должини според потребите на клиентите;
- апканти за изработка на лимена галантерија: слемиња, ветерлајсни, икснии и други елементи од лим до 8 метри
- машина за надолжно сечење на лим до дебелина од 1 мм и ширина на ленти дадени од нарачателот.
- ВаМетал има мобилни екипи со кои изведува монтирање на кровови од пластифициран, бакарен, алуминиумски и поцинкуван лим, монтажа на челични конструкции, изведба на индустриски објекти (со сите потребни фази за нивна изведба), вентилација, сите елементи од градежна лимарија PR и др.

ВаМетал моментално брои 15 вработени, дел од нив се мобилна екипа, кои изведуваат монтирање на кровови од пластифициран, бакарен, алуминиумски, поцинкуван лим, монтажа на челични конструкции, вентилација, сите елементи од градежна лимарија PRи друго.

Во 2009 ВаМетал потпишаа договор со МЕТЕНЦО - Италијански производител на Полиуретнаски Сендвич панели и со ова стана овластен дилер во Македонија на целокупната нивна програма и воедно формираат и стучен тим за монтажа на полиуретнаските сендвич панели, погодни за изградба на индустриски објекти.

За сите подетални информации посетете ја нивната официјална веб страна.
462
Buy now

Delivery via “Ecologistic”: from 210 MKD

Secure delivery with Falcon

Payment after inspection of goods

Direct delivery

078444222

Address:

Buy

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information