Published: Sep 19 2023 02:45

Количка Trio Best Friend Chicco 3 во 1

MKD

Published: Sep 19 02:45
Views: 15
Продавам количка Trio Best Friend Chicco Grey 3 во 1 (можете да ја видите на странста на encimenci.com.mk).
Количката е користена вкупно 9 месеци, и ги има сите 3 дела.
Корпата за носење е користена 15 тина пати и е без флеки или оштетувања.
Корпата за лежење не е воопшто користена.
Најј користестен е третиот дел но е соодветно чуван и чистен. Количката оди со гратис закачалки и држач за шише исто на чико.
Оштетувањата на две места се прикажани на сликите.

Secure delivery with Falcon
Payment after inspection of goods
Direct delivery
Buy now
Delivery via “Ecologistic”: from MKD
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade
15
Buy now

Delivery via “Ecologistic”: from 210 MKD

Secure delivery with Falcon

Payment after inspection of goods

Direct delivery

Address:

Buy

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information