Published: Feb 05 2023 06:29

Podno greenje za pod tepih

MKD

Published: Feb 05 06:29
Views: 37
‼️‼️ЗАШТЕДЕТЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ГРЕЕЊЕ ОВАА ЗИМА‼️

Ефикасно и економично греење за есенските и зимските денови.

👉Подното греење е еден од најкористените и најекономичните начини за загревање на вашиот дом.
Се користи речиси насекаде во домот благодарение на неговиот дизајн.

👉Троши помалку ел. енергија во споредба со конвенционалните системи за греење.
Топлината се движи од подот кон плафонот односно од нозете кон главата и тоа допридонесува да се чуствуваме потопло.

👉 Подот го загрева за 10-15 минути,уништува бактерии,непријатна миризба,мувла. Ја подобрува циркулацијата на крвта,намалува стрес,смирува и ја подобрува срцевата функција.

Брза и лесна монтажа. Не го суши воздухот.
Служи како главно или помошно греење (во зависност од надворешната температура).
Потрошувачка :
2x1,5 - 750 вати
2x2 - 850 вати
3х2 - 1200 вати
3х1 - 750 вати

Информации и нарачки во инбокс или на :

☎ 071/207-046
Secure delivery with Ecologistic
Payment after inspection of goods
Direct delivery
Buy now
Delivery via “Ecologistic”: from MKD
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade
37
Buy now

Delivery via “Ecologistic”: from 120 MKD

Secure delivery with Ecologistic

Payment after inspection of goods

Direct delivery

071207046

Address:

Buy

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information