Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Palaplast PE Adapter Flansi PE STUB FLANGE BUTT F

0 MKD

Company advertisement For sale by: Алфа Инжинеринг 11 Sep 15:16 Log into the company to make changes
Алфа Инжинеринг
075448398
GRUDNFOS pumpi 0 МКД
BWRO Procistuvac na voda kapacitet 2x10 m3/h 0 МКД
Testik 0 МКД
Koleno 60 0 МКД
Ad type
For sale
Advertised by
Store
Палапласт произведува ПЕ цевки и фитинзи за наводнување, водоснабдување и греење. Располагаме со секаков вид на на фитинзи и тоа адаптер фланши, т-разделници, редуцири, прирабници и многу друго.

Фитинзи со димензии од Ф50 - Ф315
Алфа Инжинеринг
Компанијата АЛФА Инжинеринг е основана во 2000 та година и првенствено компанијата е замислена да делува на полето на индустриската електрика и автоматика, односно изведба на инсталации и опрема за контрола и автоматско управување на индустиски процеси. Исто така врши инсталации на пумпи и пумпни станици за водоснабдување од поголем капацитет со целокупниот потребен градежен, механички и автоматско-електрички дел. Со време АЛФА Инжинеринг се развива и опремува инфраструктурно и оперативно и започнува со целосна изведба на инфраструктурни објекти, односно објекти за снабдување со вода за пиење и технолошка вода. Изведба на цевоводи и пумпни станици, до изведба на целосно заокружени системи со објекти за третман и филтрирање на вода за пиење и системи за пречистување на отпадни води. Kако дел од своето работење ja опфака и продажбата и сервисирањето на пумпи од програмата на Grundfos. Алфа Инжинеринг континирано работи на развојот и унапредувањето на сервисот со примена на строгите стандарди за квалитетот на услугите кои ги наметнува реномираниот производител. Исто така паралелно со оваа област на делување АЛФА Инжинеринг успешно изведува и објекти од енергетиката, посебно на полето на изведба на дистрибутивни енергетски водови и автоматско контролни системи за контрола и автоматско водење на повеке видови процеси во индустријата, рударството и осветлувањето. Нашето долгогодишно искуство во изведба, во комбинација со високо квалифакувани инижинери ни овозможува да нудиме услуги за инжинерски и технички дизајн и проектирање во областа на енергетиката и водоводно снабдување.
Visit our store page
ул Димитрије Чуповски бр. 1-А3-1 Show on the map
075448398
http://alfaing.mk/
Алфа Инжинеринг
075448398
BWRO Procistuvac na voda kapacitet 2x10 m3/h 0 МКД
Danfoss frekventni regulatori Danfoss frequency 0 МКД
Hidroten PVC Ventili PVC Valves 0 МКД
Testik 0 МКД
To the top

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information