Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Dukan co TC Pazariste Kolor

For sale by: Јагодица 18 Apr 01:57 Delete, Edit or Renew Your Ad
Се продава деловен простор од 54 м2 лоциран на втор кат во ТЦ Пазариште на Бул. Туристичка. Истиот е достапен и за изнајмување, но од 1ви Мај, 2018, бидејќи е во фаза на комплетно реновирање. Цена по договор. За сите заинтересирани, контакт телефони се (02) 2440-038 или (078) 822-142 - Јагодица.
Јагодица
02 2440 038
Leaflet
To the top