Company ad Published: May 10 2022 10:58

Se iznajmuva deloven prostor 16m2

Published: May 10 10:58
Views: 1
Се издава деловен простор со површина 16м2 и одлична местоположба во центарот на градот (во кулата позади Автомакедонија)
Контакт 075/243-059
Link description

З.С. Мито Хаџивасилев Јасмин 16

Заедница на сопственици
на станбена зграда Мито Хаџивасилев Јасмин 16
Visit our store page
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Заедница на сопственици
на станбена зграда Мито Хаџивасилев Јасмин 16
075243059

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information