Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Kancelarija novogradba vo Vlae

55 000 EUR

For sale by: Филип Димитровски 23 Feb 22:36 Delete, Edit or Renew Your Ad
Филип Димитровски
0038975440685
Се продава канцеларија новоградба во сутерен во мини зграда во Влае. Канцеларијата е со вкупна површина од 83м2 со целосно опремена кујна, соба за состаноци и главна соба од окенски тип. Канцеларијата има инсталиран систем за подно греење на вода.
Цена 660 EUR/m2
Филип Димитровски
0038975440685
To the top