Company ad Published: Dec 16 2019 10:56

Se izdava deloven objekt

Published: Dec 16 10:56
Views: 88
Се издава деловен простор , адреса ул. бул 8 ми Септември бр. 21, општина Карпош, Скопје. Објектот се наоѓа до авто салонот на Тојота, и до центарот за гуми Стоп&Го. Деловниот простор е во состав на постоечки деловен субјект хотел Вергина, но, со посебен пристап, влез и паркинг простор, со кои што хотелот нема никаква допирна точка.На располагање стои и сопствен паркинг простор за 10 до 15 возила.Осветлувањето е решено со лед панели со димензии 600х600 мм и 1200х400 мм. Целиот простор е покриен со јавувачи за пожар.
Објектот е со површина од 210м2
Лице за контакт ЕЛЕНА 070794009
070375210
Е74
Link description
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information