Published: Aug 12 2015 10:03

Magacinski prostor od 500m2 vo Kumanovo

Published: Aug 12 10:03
Views: 65
Магацинот е во просторниот објект на фирмата (бивш јавен царински склад)
Вкупната површина за изнајмување(слободен простор) е до 500 м2, а може и по потреба дополнителен простор канцеларија во близина магацинот.
Цена по договор!
За повеќе информации на долу наведените телефони
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information