Published: Mar 30 2022 09:15

Se izdava magacinski prostor od 400m2

Published: Mar 30 09:15
Views: 1931
Се издава дел од објект, прв спрат, со површина од 400м2. Недвижноста е погодна за различа производствена и трговска дејност и истата може да се прошири и адаптира според потребите. Објектот е со регулиран со имотен лист и сите останати потребни документи, сместен на одлична локација која е погододна за повеќе намени како: изложбен салон, деловен простор, магацин, стовариште, работилница, производствен погон и слично.
Градбата е довршена во 2015та година според сите последни стандарди за градба на објекти од овој тип. Се наоѓа на ул.„Боца Иванова’’ бр.11 во Бутел 1, на само 3км од обиколница (А2) и Качанички пат, во високо развиена индустриска зона.
Внатрешна корисна површина од 400м2 простор, но и дворно место со површина од 2000м2. Објектот има пристап за утовар и растовар со шлепер, вилушкар и останати товарни возила.
Просторот е простран, висок, широк и светол. Висината е 4.5м, има хидро изолација, ПВЦ прозори, термичка фасада и инсталација која овозможува лесна пренамена во било која дејност.

Во склоп на спратот има 2 посебни канцелариски делови.

Телефон за контакт 070 21 99 65
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information