Company ad Published: Feb 26 2024 09:59

Dupla Avtomatska Espreso Masina - Electrolux

Published: Feb 26 09:59
Views: 24
На продажба е НОВА професионална автоматска машина за кафе од висок квалитет!

Бренд - Electrolux
Модел - TANGO DUO ST
Дупла автоматска машина за кафе


· 1 x "Cappuccinatore" уред со двојна карактеристика L: за топло млеко и C: за пена со воздушно вбризгување.
· Двојна целосно автоматска машина за кафе
· Капацитет на боилер - 2 х 6,5 L
· Капацитет на производство;
- Espresso 40 ml: 440 шолји/ 1 час
- Lungo 100 ml: 300 шолји/ 1 час
- Топла вода: 56 L/ 1 час
- Cappuccino 100ml: 240 шолји/ 1 час
- Latte 100ml: 180 шолји/ 1 час
· Машината има 2 мелника за кафе со капацитети од по 1,7 Kg.
· LCD - Дисплеј на допир х2
· LED - Осветлување на машината
· Моќност 8 kW
· Температурен опсег на водата - Min/Max 5 / 60 °C
· Автоматски систем за само-чистење.
· Висококвалитетна автоматската машина за кафе од линијата "Tango ST Duo" од Electrolux има кориснички интерфејс со дав одделни екрани на допир од 7 инчи за работење на машината. Препознаена по исклучителниот квалитет на екстракција на кафе, таа има за цел автоматски да ги трансформира кафето и свежото млеко во различни еспресо пијалоци.
· Машината може да состави избор - мени од 96 пијалоци и испорачува 4 пијалоци истовремено со вода и пареа: ги импресионира своите корисници со исклучителен резултат во секоја чаша, а квалитетот на нејзината опрема ја прави многу сигурен избор за барани професионална употреба.
· Со ширина од минимум 60 см за суперавтоматска машина за кафе во 2 групи, "Tango ST Duo" е идеална единица за бизниси кои имаат за цел автоматски да го трансформираат кафето и свежото млеко во различни пијалоци од еспресо кафе.
· Димензии;
- Ширина 603mm
- Длабочина 629mm
- Висина 752mm
· Тежина 130 Kg

Гаранција - 12 Месеци
Сервис и одржавка и после гарантниот период

Имаме многу други различни машини за кетеринг опрема! НОВИ И РЕПАРИРАНИ

Контакт

071 377 877
071 261 226
[email protected]
www.alma-bp.mk
АЛМА БП ДООЕЛ
Индустриска бб, Кавадарци
Link description

АЛМА-БП Дооел Кавадарци

Алма БП е водечки дистрибутер на нови и обновени професионални машини за угостителство. Работат со цел Балкански регион, а нивното седиште се наоѓа во Кавадарци. 
Дистрибутери се на машини за:  
- Перење,
- Сушење, 
- Пеглање и кетеринг опрема. 

Повеќе од 20 години се трудат  да ги задоволат потребите на клиентите со тоа што им нудат најдобри и најекономски решенија во денешно време. Неуморно работат постојано се трудат да направат нешто ново на пазарот со цел да ја олеснат работата во домаќинствата.  Работејќи во базата која ја имаат во Кавадарци и соработувајќи со државите низ Балканскиот регион обезбедуваат и сервисираат во најразлични сектори, и тоа  во:

- Здравството,
- Образованието,
- Јавниот сектор,
- Компании што се занимаваат со хемиско чистење,
- Самоуслужни перални,
- Угостителството,

Во областа на угостителството, имаат широка понуда на машини и опрема како што се: фрижидери за одржување и замрзнување, машини за садови, конвектомати, дувалки,фритези, шпорети на плин и струја, скари на плин и струја, ледомати, проекти за кујна.

Компанијата Алма БП на своите клиенти им нуди широк спектар на нова и употребувана опрема од реноминирани светски производители и тоа:
- Машини за перење со капацитет од 7 до 80 килограми,
- Машини за сушење со капацитет од 7 до 100 килограми,
- Ваљаци за пеглање со големина од 1 до 3,2 метри работна површина,
- Кетеринг опрема,

Поседуваат повеќе од 360 модели на машини садови, машини за перење и сушење имаат повеќе брендови,
- Electrolux T4250,
- ADC EWS 40,
- Schulthess WEI 100,
- LAVAMAC AF 180,
- PRIMUS,
- MIELE,
- GIRBAU,
- IPSO,

Покрај нивното долгогодишно искуство, вработените нудат брз одговор и професионална услуга. Секогаш се достапни телефонски, кога некој би побарал совет.
Овозможуваат повеќе опции, и тоа, купување или изнајмување на производите. Овозможуваат плаќање на рати, и имаат целосна гаранција за производите кои ги нудат.
За сета опрема што ја нудат обезбедуваат сервис и резервни делови. 
Visit our store page

Шишка 16 Кавадарци

071377877

https://www.alma-bp.mk

Secure delivery with Ecologistic
Payment after inspection of goods
Direct delivery
Buy now
Delivery via “Ecologistic”: from MKD
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Алма БП е водечки дистрибутер на нови и обновени професионални машини за угостителство. Работат со цел Балкански регион, а нивното седиште се наоѓа во Кавадарци. 
Дистрибутери се на машини за:  
- Перење,
- Сушење, 
- Пеглање и кетеринг опрема. 

Повеќе од 20 години се трудат  да ги задоволат потребите на клиентите со тоа што им нудат најдобри и најекономски решенија во денешно време. Неуморно работат постојано се трудат да направат нешто ново на пазарот со цел да ја олеснат работата во домаќинствата.  Работејќи во базата која ја имаат во Кавадарци и соработувајќи со државите низ Балканскиот регион обезбедуваат и сервисираат во најразлични сектори, и тоа  во:

- Здравството,
- Образованието,
- Јавниот сектор,
- Компании што се занимаваат со хемиско чистење,
- Самоуслужни перални,
- Угостителството,

Во областа на угостителството, имаат широка понуда на машини и опрема како што се: фрижидери за одржување и замрзнување, машини за садови, конвектомати, дувалки,фритези, шпорети на плин и струја, скари на плин и струја, ледомати, проекти за кујна.

Компанијата Алма БП на своите клиенти им нуди широк спектар на нова и употребувана опрема од реноминирани светски производители и тоа:
- Машини за перење со капацитет од 7 до 80 килограми,
- Машини за сушење со капацитет од 7 до 100 килограми,
- Ваљаци за пеглање со големина од 1 до 3,2 метри работна површина,
- Кетеринг опрема,

Поседуваат повеќе од 360 модели на машини садови, машини за перење и сушење имаат повеќе брендови,
- Electrolux T4250,
- ADC EWS 40,
- Schulthess WEI 100,
- LAVAMAC AF 180,
- PRIMUS,
- MIELE,
- GIRBAU,
- IPSO,

Покрај нивното долгогодишно искуство, вработените нудат брз одговор и професионална услуга. Секогаш се достапни телефонски, кога некој би побарал совет.
Овозможуваат повеќе опции, и тоа, купување или изнајмување на производите. Овозможуваат плаќање на рати, и имаат целосна гаранција за производите кои ги нудат.
За сета опрема што ја нудат обезбедуваат сервис и резервни делови. 
24
Buy now

Delivery via “Ecologistic”: from 732 MKD

Secure delivery with Ecologistic

Payment after inspection of goods

Direct delivery

Buy

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information