Company ad Published: Feb 22 2024 12:04

Konvektomat pecka konvekciska

Published: Feb 22 12:04
Views: 22
На продажба е НОВ конвектомат од светски водечкиот бренд

ANGELO PO - Italy

Модел - FX101E2

Спецификации на машината:

* 10 тави со капацитет - 1/1GN
* Електрично греење - 17 киловати
* Димензии - 92 / 90 / 103 цм
Мултифункционална комбинирана печка со дигитална контролна табла, LED дисплеј (7 сегменти) и приказ на поставените и моменталните вредности за готвење.
· Конвекција од 10°C до 300°C и % влажност од 0 до 100 / Комбинирано готвење од 30°C до 250°C и % на пареа од 10 до 90
/ Пареа од 30°C до 125°C.
· Режими на готвење: рачен или програмабилен избор, 99 програми со 4 фази, стандардни 3 програми за повторно загревање, 5 димење/пушење, 4 Ниска температура и 1 Делта Т.
· Пред-поставување за додаток за сонда со вакуумско јадро (KSFMS) - само со сонда за готвење.
· Пред-поставување за дим со додаток Smokerstar (FMSX).
· Контролно копче за избор на податоци, копчиња чувствителни на допир со позадинско осветлување.
· Систем за перење SC2 со ефект на хигиена со двојно дејство, по рачна дисперзија на течниот производ за чистење, работи
автоматски до плакнењето и конечната термичка стерилизација.
· ECO функција за намалување на потрошувачката при готвење и миење.
· RDC (патентиран) + EVOS генератор на пареа со ниски трошоци за управување и систем за производство на пареа со две нивоа DSG.
· Рачно вбризгување на пареа.
· Функции за активна контрола на: APM моќност, AOC управување на комората за готвење со прекумерен притисок, контрола на влажноста
UR2, автоматски вентилатор во обратна насока AWC, 3 брзини на вентилаторот MFC (со статичка функција), температурна состојба на PTM, генерирање на пареа двојно ниво
(DSG).
· Копче за ресетирање на аларми. Самодијагностика со аларми за дефект.
· Автоматско ладење и претходно загревање.
· Интерфејс за преземање HACCP податоци на печатач (опционално).
* Гаранција - 12 месеци

Имаме многу други различни машини за кетеринг опрема! НОВИ И РЕПАРИРАНИ

Контакт

071 377 877
071 261 226
[email protected]
www.alma-bp.mk
АЛМА БП ДООЕЛ
Индустриска бб, Кавадарци


Таг - kujna peralna sadovi friteza skara pecka casi hauba pasta konvektomat konvekciska parea struja
Link description

АЛМА-БП Дооел Кавадарци

Алма БП е водечки дистрибутер на нови и обновени професионални машини за угостителство. Работат со цел Балкански регион, а нивното седиште се наоѓа во Кавадарци. 
Дистрибутери се на машини за:  
- Перење,
- Сушење, 
- Пеглање и кетеринг опрема. 

Повеќе од 20 години се трудат  да ги задоволат потребите на клиентите со тоа што им нудат најдобри и најекономски решенија во денешно време. Неуморно работат постојано се трудат да направат нешто ново на пазарот со цел да ја олеснат работата во домаќинствата.  Работејќи во базата која ја имаат во Кавадарци и соработувајќи со државите низ Балканскиот регион обезбедуваат и сервисираат во најразлични сектори, и тоа  во:

- Здравството,
- Образованието,
- Јавниот сектор,
- Компании што се занимаваат со хемиско чистење,
- Самоуслужни перални,
- Угостителството,

Во областа на угостителството, имаат широка понуда на машини и опрема како што се: фрижидери за одржување и замрзнување, машини за садови, конвектомати, дувалки,фритези, шпорети на плин и струја, скари на плин и струја, ледомати, проекти за кујна.

Компанијата Алма БП на своите клиенти им нуди широк спектар на нова и употребувана опрема од реноминирани светски производители и тоа:
- Машини за перење со капацитет од 7 до 80 килограми,
- Машини за сушење со капацитет од 7 до 100 килограми,
- Ваљаци за пеглање со големина од 1 до 3,2 метри работна површина,
- Кетеринг опрема,

Поседуваат повеќе од 360 модели на машини садови, машини за перење и сушење имаат повеќе брендови,
- Electrolux T4250,
- ADC EWS 40,
- Schulthess WEI 100,
- LAVAMAC AF 180,
- PRIMUS,
- MIELE,
- GIRBAU,
- IPSO,

Покрај нивното долгогодишно искуство, вработените нудат брз одговор и професионална услуга. Секогаш се достапни телефонски, кога некој би побарал совет.
Овозможуваат повеќе опции, и тоа, купување или изнајмување на производите. Овозможуваат плаќање на рати, и имаат целосна гаранција за производите кои ги нудат.
За сета опрема што ја нудат обезбедуваат сервис и резервни делови. 
Visit our store page

Шишка 16 Кавадарци

071377877

https://www.alma-bp.mk

Secure delivery with Ecologistic
Payment after inspection of goods
Direct delivery
Buy now
Delivery via “Ecologistic”: from MKD
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Алма БП е водечки дистрибутер на нови и обновени професионални машини за угостителство. Работат со цел Балкански регион, а нивното седиште се наоѓа во Кавадарци. 
Дистрибутери се на машини за:  
- Перење,
- Сушење, 
- Пеглање и кетеринг опрема. 

Повеќе од 20 години се трудат  да ги задоволат потребите на клиентите со тоа што им нудат најдобри и најекономски решенија во денешно време. Неуморно работат постојано се трудат да направат нешто ново на пазарот со цел да ја олеснат работата во домаќинствата.  Работејќи во базата која ја имаат во Кавадарци и соработувајќи со државите низ Балканскиот регион обезбедуваат и сервисираат во најразлични сектори, и тоа  во:

- Здравството,
- Образованието,
- Јавниот сектор,
- Компании што се занимаваат со хемиско чистење,
- Самоуслужни перални,
- Угостителството,

Во областа на угостителството, имаат широка понуда на машини и опрема како што се: фрижидери за одржување и замрзнување, машини за садови, конвектомати, дувалки,фритези, шпорети на плин и струја, скари на плин и струја, ледомати, проекти за кујна.

Компанијата Алма БП на своите клиенти им нуди широк спектар на нова и употребувана опрема од реноминирани светски производители и тоа:
- Машини за перење со капацитет од 7 до 80 килограми,
- Машини за сушење со капацитет од 7 до 100 килограми,
- Ваљаци за пеглање со големина од 1 до 3,2 метри работна површина,
- Кетеринг опрема,

Поседуваат повеќе од 360 модели на машини садови, машини за перење и сушење имаат повеќе брендови,
- Electrolux T4250,
- ADC EWS 40,
- Schulthess WEI 100,
- LAVAMAC AF 180,
- PRIMUS,
- MIELE,
- GIRBAU,
- IPSO,

Покрај нивното долгогодишно искуство, вработените нудат брз одговор и професионална услуга. Секогаш се достапни телефонски, кога некој би побарал совет.
Овозможуваат повеќе опции, и тоа, купување или изнајмување на производите. Овозможуваат плаќање на рати, и имаат целосна гаранција за производите кои ги нудат.
За сета опрема што ја нудат обезбедуваат сервис и резервни делови. 
22
Buy now

Delivery via “Ecologistic”: from 210 MKD

Secure delivery with Ecologistic

Payment after inspection of goods

Direct delivery

071377877
Buy

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information