Company ad Published: Feb 09 2024 01:30

Profesionalen toster panini grill Electrolux

Published: Feb 09 01:30
Views: 16
На продажба се индустриски тостери (Panini Grill)

Бренд - Electrolux
Модели - HSG3RPRPE5

Спецификации и карактеристики на тостерот:

- Моќност 5 kW
- Напојување 220-230 V/1 ph/50 Hz
- 22 А
- Површина за готвење 270х270 mm
- Димензии;
Ширина 370 mm
Длабочина 683 mm
Висина 710
- Тежина 47 Kg

•Тостерот комбинира 3 технологии за готвење: контакт, инфрацрвено зрачење и микробраново за да обезбеди совршено зготвена храна, загреана до срж.
•Само приспособлива ребреста горна плоча за загревање на храната приспособувајќи се на нејзината дебелина.
•Режимот за заштеда на енергија автоматски се префрла во мирување по одредено време што ќе го реши операторот (од 1 до 60 минути). •Доставено со USB порта и Wi-Fi конекција за оптимизирање на работните текови што овозможува локална и далечинска интеракција (температури, одбројувања, предупредувања). •Електронска контрола со дигитален 4,3'' LED дисплеј со прилагодлива осветленост.
•8 програми може да се изберат на екранот. 8-те програми корисникот може да ги прилагоди. Програмабилните параметри се: - температура на горната плоча - температура на долната плоча - вкупно времетраење на секој циклус - времетраење и дистрибуција на микробрановите во секој циклус.
•Екран за одбројување и звучен сигнал со прилагодлива јачина на звук на крајот од циклусот.
•Контролиран систем за автоматско механичко држење и отворање на капакот.
•Ергономска рачка за лесно движење на капакот.
•Притисната тава која не се лепи за да се користи за време на сите циклуси на готвење за максимална можност за чистење, исполнувајќи ги барањата за контакт со храната. Во согласност со Регулативата (ЕЗ) бр. 1935/2004 и нејзините измени, Регулативата (ЕЗ) бр. 2023/2006 и нејзините измени. • Поврзување подготвено за пристап во реално време до поврзаните уреди од далечински и следење на податоци (потребен е изборен додаток – контактирајте со компанијата за повеќе детали). IPx4 заштита од вода.После гарантен период, сервис, одржување и резервни делови

Имаме секаква опрема за ресторани, хотели, болници - НОВА И РЕПАРИРАНА

Информации
АЛМА БП ДООЕЛ
Ул. Индустриска бб, Кавадарци
071 377 877 / 071 261 226
[email protected]
www.alma-bp.mk
Link description

АЛМА-БП Дооел Кавадарци

Алма БП е водечки дистрибутер на нови и обновени професионални машини за угостителство. Работат со цел Балкански регион, а нивното седиште се наоѓа во Кавадарци. 
Дистрибутери се на машини за:  
- Перење,
- Сушење, 
- Пеглање и кетеринг опрема. 

Повеќе од 20 години се трудат  да ги задоволат потребите на клиентите со тоа што им нудат најдобри и најекономски решенија во денешно време. Неуморно работат постојано се трудат да направат нешто ново на пазарот со цел да ја олеснат работата во домаќинствата.  Работејќи во базата која ја имаат во Кавадарци и соработувајќи со државите низ Балканскиот регион обезбедуваат и сервисираат во најразлични сектори, и тоа  во:

- Здравството,
- Образованието,
- Јавниот сектор,
- Компании што се занимаваат со хемиско чистење,
- Самоуслужни перални,
- Угостителството,

Во областа на угостителството, имаат широка понуда на машини и опрема како што се: фрижидери за одржување и замрзнување, машини за садови, конвектомати, дувалки,фритези, шпорети на плин и струја, скари на плин и струја, ледомати, проекти за кујна.

Компанијата Алма БП на своите клиенти им нуди широк спектар на нова и употребувана опрема од реноминирани светски производители и тоа:
- Машини за перење со капацитет од 7 до 80 килограми,
- Машини за сушење со капацитет од 7 до 100 килограми,
- Ваљаци за пеглање со големина од 1 до 3,2 метри работна површина,
- Кетеринг опрема,

Поседуваат повеќе од 360 модели на машини садови, машини за перење и сушење имаат повеќе брендови,
- Electrolux T4250,
- ADC EWS 40,
- Schulthess WEI 100,
- LAVAMAC AF 180,
- PRIMUS,
- MIELE,
- GIRBAU,
- IPSO,

Покрај нивното долгогодишно искуство, вработените нудат брз одговор и професионална услуга. Секогаш се достапни телефонски, кога некој би побарал совет.
Овозможуваат повеќе опции, и тоа, купување или изнајмување на производите. Овозможуваат плаќање на рати, и имаат целосна гаранција за производите кои ги нудат.
За сета опрема што ја нудат обезбедуваат сервис и резервни делови. 
Visit our store page

Шишка 16 Кавадарци

071377877

https://www.alma-bp.mk

Secure delivery with Ecologistic
Payment after inspection of goods
Direct delivery
Buy now
Delivery via “Ecologistic”: from MKD
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Алма БП е водечки дистрибутер на нови и обновени професионални машини за угостителство. Работат со цел Балкански регион, а нивното седиште се наоѓа во Кавадарци. 
Дистрибутери се на машини за:  
- Перење,
- Сушење, 
- Пеглање и кетеринг опрема. 

Повеќе од 20 години се трудат  да ги задоволат потребите на клиентите со тоа што им нудат најдобри и најекономски решенија во денешно време. Неуморно работат постојано се трудат да направат нешто ново на пазарот со цел да ја олеснат работата во домаќинствата.  Работејќи во базата која ја имаат во Кавадарци и соработувајќи со државите низ Балканскиот регион обезбедуваат и сервисираат во најразлични сектори, и тоа  во:

- Здравството,
- Образованието,
- Јавниот сектор,
- Компании што се занимаваат со хемиско чистење,
- Самоуслужни перални,
- Угостителството,

Во областа на угостителството, имаат широка понуда на машини и опрема како што се: фрижидери за одржување и замрзнување, машини за садови, конвектомати, дувалки,фритези, шпорети на плин и струја, скари на плин и струја, ледомати, проекти за кујна.

Компанијата Алма БП на своите клиенти им нуди широк спектар на нова и употребувана опрема од реноминирани светски производители и тоа:
- Машини за перење со капацитет од 7 до 80 килограми,
- Машини за сушење со капацитет од 7 до 100 килограми,
- Ваљаци за пеглање со големина од 1 до 3,2 метри работна површина,
- Кетеринг опрема,

Поседуваат повеќе од 360 модели на машини садови, машини за перење и сушење имаат повеќе брендови,
- Electrolux T4250,
- ADC EWS 40,
- Schulthess WEI 100,
- LAVAMAC AF 180,
- PRIMUS,
- MIELE,
- GIRBAU,
- IPSO,

Покрај нивното долгогодишно искуство, вработените нудат брз одговор и професионална услуга. Секогаш се достапни телефонски, кога некој би побарал совет.
Овозможуваат повеќе опции, и тоа, купување или изнајмување на производите. Овозможуваат плаќање на рати, и имаат целосна гаранција за производите кои ги нудат.
За сета опрема што ја нудат обезбедуваат сервис и резервни делови. 
16
Buy now

Delivery via “Ecologistic”: from 550 MKD

Secure delivery with Ecologistic

Payment after inspection of goods

Direct delivery

071377877
Buy

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information