Company ad Published: Feb 16 2024 09:53

Novi profesionalni masini za sadovi i casi

Published: Feb 16 09:53
Views: 36
На продажба се НОВИ професионални машини за садови и чаши од висококвалитетниот бренд "KRUPPS" - Italy.

-Машина за чаши-
** Krupps C327
Капацитет
-30 корпи на час
Димензии:
-Висина 660мм
-Ширина 420мм
-Длабочина 485мм
Димензии на корпа:
-350x350мм
Тенк за вода:
- 2,6 kW / 13L Капацитет
Котел:
- 2,5 kW / 3.2L Капацитет
Вкупна влезна моќност / Струја
- 2,79 kW / 16A
Стандарден влезен напон
-230V 50Hz
Потрошувачка на вода по циклус
-2L
-Целата машина е комплетно изработена од не'рѓосувачки челик.


-Машина за садови-
** Krupps C537
Капацитет
-30 корпи на час
Димензии:
-Висина 815мм
-Ширина 585мм
-Длабочина 600мм
Димензии на корпа:
-500x500мм
Тенк за вода:
- 2,6 kW / 24L Капацитет
Котел:
- 2,5 kW / 7.3L Капацитет
Вкупна влезна моќност / Струја
- 3,12 kW / 16A
Стандарден влезен напон
-230V 50Hz
Потрошувачка на вода по циклус
-2L
-Целата машина е комплетно изработена од не'рѓосувачки челик.


-Машина за садови-
** Krupps S560E (Со вградено Wi-Fi)
Капацитет
-40 корпи на час
Димензии:
-Висина 660мм
-Ширина 420мм
-Длабочина 485мм
Димензии на корпа:
-500x500мм
Тенк за вода:
- 2,6 kW / 26L Капацитет
Котел:
- 5,4 kW / 7.3L Капацитет
Вкупна влезна моќност / Струја
- 5,92 kW / 16A
Стандарден влезен напон
-230V 50Hz
Потрошувачка на вода по циклус
-2L
-Touch Screen + WiFi Control
-Вграден автоматски омекнувач за вода
-Целата машина е комплетно изработена од не'рѓосувачки челик.

-Машина за садови - Хауба-
** Krupps CH110
Капацитет
-60/40/30 корпи на час
Времетраење на циклус по програма:
-60,90,120,240 секунди.
Димензии:
-Висина 1435мм (1900 со отворена хауба)
-Ширина 620мм
-Длабочина 770мм
Димензии на корпа:
-500x500мм
Тенк за вода:
- 4,5 kW / 37L Капацитет
Котел:
- 5,4 kW / 7.3L Капацитет
Вкупна влезна моќност / Струја
- 6,74 kW / 16A
Стандарден влезен напон
-230V 50Hz
Потрошувачка на вода по циклус
-2L
-Целата машина е комплетно изработена од не'рѓосувачки челик.

Имаме секаква опрема за ресторани, хотели, болници - НОВА И РЕПАРИРАНА

Информации
АЛМА БП ДООЕЛ
Ул. Индустриска бб, Кавадарци
071 377 877 / 071 261 226
[email protected]
www.alma-bp.mk
Link description

АЛМА-БП Дооел Кавадарци

Алма БП е водечки дистрибутер на нови и обновени професионални машини за угостителство. Работат со цел Балкански регион, а нивното седиште се наоѓа во Кавадарци. 
Дистрибутери се на машини за:  
- Перење,
- Сушење, 
- Пеглање и кетеринг опрема. 

Повеќе од 20 години се трудат  да ги задоволат потребите на клиентите со тоа што им нудат најдобри и најекономски решенија во денешно време. Неуморно работат постојано се трудат да направат нешто ново на пазарот со цел да ја олеснат работата во домаќинствата.  Работејќи во базата која ја имаат во Кавадарци и соработувајќи со државите низ Балканскиот регион обезбедуваат и сервисираат во најразлични сектори, и тоа  во:

- Здравството,
- Образованието,
- Јавниот сектор,
- Компании што се занимаваат со хемиско чистење,
- Самоуслужни перални,
- Угостителството,

Во областа на угостителството, имаат широка понуда на машини и опрема како што се: фрижидери за одржување и замрзнување, машини за садови, конвектомати, дувалки,фритези, шпорети на плин и струја, скари на плин и струја, ледомати, проекти за кујна.

Компанијата Алма БП на своите клиенти им нуди широк спектар на нова и употребувана опрема од реноминирани светски производители и тоа:
- Машини за перење со капацитет од 7 до 80 килограми,
- Машини за сушење со капацитет од 7 до 100 килограми,
- Ваљаци за пеглање со големина од 1 до 3,2 метри работна површина,
- Кетеринг опрема,

Поседуваат повеќе од 360 модели на машини садови, машини за перење и сушење имаат повеќе брендови,
- Electrolux T4250,
- ADC EWS 40,
- Schulthess WEI 100,
- LAVAMAC AF 180,
- PRIMUS,
- MIELE,
- GIRBAU,
- IPSO,

Покрај нивното долгогодишно искуство, вработените нудат брз одговор и професионална услуга. Секогаш се достапни телефонски, кога некој би побарал совет.
Овозможуваат повеќе опции, и тоа, купување или изнајмување на производите. Овозможуваат плаќање на рати, и имаат целосна гаранција за производите кои ги нудат.
За сета опрема што ја нудат обезбедуваат сервис и резервни делови. 
Visit our store page

Шишка 16 Кавадарци

071377877

https://www.alma-bp.mk

Secure delivery with Ecologistic
Payment after inspection of goods
Direct delivery
Buy now
Delivery via “Ecologistic”: from MKD
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Алма БП е водечки дистрибутер на нови и обновени професионални машини за угостителство. Работат со цел Балкански регион, а нивното седиште се наоѓа во Кавадарци. 
Дистрибутери се на машини за:  
- Перење,
- Сушење, 
- Пеглање и кетеринг опрема. 

Повеќе од 20 години се трудат  да ги задоволат потребите на клиентите со тоа што им нудат најдобри и најекономски решенија во денешно време. Неуморно работат постојано се трудат да направат нешто ново на пазарот со цел да ја олеснат работата во домаќинствата.  Работејќи во базата која ја имаат во Кавадарци и соработувајќи со државите низ Балканскиот регион обезбедуваат и сервисираат во најразлични сектори, и тоа  во:

- Здравството,
- Образованието,
- Јавниот сектор,
- Компании што се занимаваат со хемиско чистење,
- Самоуслужни перални,
- Угостителството,

Во областа на угостителството, имаат широка понуда на машини и опрема како што се: фрижидери за одржување и замрзнување, машини за садови, конвектомати, дувалки,фритези, шпорети на плин и струја, скари на плин и струја, ледомати, проекти за кујна.

Компанијата Алма БП на своите клиенти им нуди широк спектар на нова и употребувана опрема од реноминирани светски производители и тоа:
- Машини за перење со капацитет од 7 до 80 килограми,
- Машини за сушење со капацитет од 7 до 100 килограми,
- Ваљаци за пеглање со големина од 1 до 3,2 метри работна површина,
- Кетеринг опрема,

Поседуваат повеќе од 360 модели на машини садови, машини за перење и сушење имаат повеќе брендови,
- Electrolux T4250,
- ADC EWS 40,
- Schulthess WEI 100,
- LAVAMAC AF 180,
- PRIMUS,
- MIELE,
- GIRBAU,
- IPSO,

Покрај нивното долгогодишно искуство, вработените нудат брз одговор и професионална услуга. Секогаш се достапни телефонски, кога некој би побарал совет.
Овозможуваат повеќе опции, и тоа, купување или изнајмување на производите. Овозможуваат плаќање на рати, и имаат целосна гаранција за производите кои ги нудат.
За сета опрема што ја нудат обезбедуваат сервис и резервни делови. 
36
Buy now

Delivery via “Ecologistic”: from 732 MKD

Secure delivery with Ecologistic

Payment after inspection of goods

Direct delivery

071377877
Buy

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information