Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Oprema za pekara

0 MKD

For sale by: Stefanija 23 Nov 16:27 Delete, Edit or Renew Your Ad
Се продава опрема за пекара;
- Шамотна печка со 16 потезни апарати, 4 етажи, работи на дрва или нафта - 6300 евра
- Печка на плин, 2 етажи, собира 4 плехови (60х40) - 1200 евра
- Колички со плехови, 10 броја - поединечно 50 евра по количка.
- Миксер, 50 литра - 1000 евра.
- Плехови 60х40 - поединечно 4 евра од плех.
- Плехови 80х60 - поединечно 5 евра од плех.
- Плехови за бурек - 1,5 евра поединечно од плех.
- Дупла росвајт комора - 2 бр. - 700 евра поединечно.
- Комора од панел - 400 евра.
- Росвајт работни маси - 2 бр. (2,70-1,00 метра) - 80 евра поединелно од маса.
- Росвајт работна маса (1,70-1,00 метра) - 50 евра.
- Продажни ветрини, 4 бр. - 100 евра поединочно по ветрина.
- Продажен пулт, 2 бр. - 50 евра поединечно по пулт.
- Топол стол - 50 евра.
- Фрижидери за одржување, бр 3 - 80 евра поединечно по фрижидер.
- Маси со столици, 4 комплета, - 130 евра поединечно по комплет.
Цените не се фиксни.
Опремата се продава одделно или комлетно заедно. За купување на целата опрема следува екстра попуст.
Stefanija
070/324-084
Leaflet
To the top

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information