Company ad Published: Apr 01 2024 09:50

Profesionalna susara Electrolux 8kg

Published: Apr 01 09:50
Views: 25
На продажба се најнoви модели на професионални мали сушари.

Бренд - Electrolux Professional
Модел - TD6-7
6000 серија

* Капацитет 8 кг
* Снага на греачи: 6 kW;
* Волумен на бубањ: 135л.
*Диаметар на бубањ - 575 mm
*Димензии: Ш/Д/В; 600/845/1050
*Тежина - 110 Kg
* 2020 / 2021 година
*Машините имаат по само 100 работни часови! Буквално како нови!

Повторливите задачи како што се започнување на циклуси и машини за товарење и растоварање бараат значителен физички напор и може да доведат до замор на работниците и на крајот помала продуктивност. Затоа, при дизајнирањето на новите машини од серијата 6000, производителот се фокусираше на практичноста и интуитивната интеракција помеѓу корисникот и опремата. Во овој опсег, професионалните машини за сушење Electroluk TD6-7 се многу барани.

Благодарение на специјалните програми за дезинфекција, оваа професионална опрема за сушење ја гарантира дезинфекцијата и бактериолошката безбедност на долната облека и помага да се намали ризикот од инфекции.

Главни функции
Вратите направени од изолационо стакло не се загреваат однадвор, што го елиминира ризикот од изгореници на рацете;
Вратата е на удобна висина. Го поедноставува полнењето и растоварувањето на алиштата;
Хоризонталниот дел за филтер овозможува лесен пристап до филтерот;
Предниот дел на машината и барабанот се направени од нерѓосувачки челик;
Брзо електрично греење од 3 kV, краток циклус на сушење;
Контрола на микропроцесор, дисплеј со течни кристали;
Седум програми за сушење алишта;
Индикатор на приказот на времето пред крајот на програмата, дефекти, број на завршени циклуси;
Звучен аларм;
Способност за континуирана работа во текот на работниот ден;
Рамнотежата на влагата точно ги мери нивоата на влага за време на процесот на сушење;
Технологијата на приспособлив вентилатор автоматски ја менува брзината на вентилаторот за да заштеди електрична енергија и да го намали времето на сушење за да обезбеди рамномерно сушење;

Целосно сервисиран, гаранција, резервни делови и оригинални резервни делови

Ве молиме контактирајте не со какви било прашања

Контакт:
+38971377877
[email protected]
Alma BP Laundry Machines
Industriska bb, Kavadarci 1430
North Macedonia
Link description

АЛМА-БП Дооел Кавадарци

Алма БП е водечки дистрибутер на нови и обновени професионални машини за угостителство. Работат со цел Балкански регион, а нивното седиште се наоѓа во Кавадарци. 
Дистрибутери се на машини за:  
- Перење,
- Сушење, 
- Пеглање и кетеринг опрема. 

Повеќе од 20 години се трудат  да ги задоволат потребите на клиентите со тоа што им нудат најдобри и најекономски решенија во денешно време. Неуморно работат постојано се трудат да направат нешто ново на пазарот со цел да ја олеснат работата во домаќинствата.  Работејќи во базата која ја имаат во Кавадарци и соработувајќи со државите низ Балканскиот регион обезбедуваат и сервисираат во најразлични сектори, и тоа  во:

- Здравството,
- Образованието,
- Јавниот сектор,
- Компании што се занимаваат со хемиско чистење,
- Самоуслужни перални,
- Угостителството,

Во областа на угостителството, имаат широка понуда на машини и опрема како што се: фрижидери за одржување и замрзнување, машини за садови, конвектомати, дувалки,фритези, шпорети на плин и струја, скари на плин и струја, ледомати, проекти за кујна.

Компанијата Алма БП на своите клиенти им нуди широк спектар на нова и употребувана опрема од реноминирани светски производители и тоа:
- Машини за перење со капацитет од 7 до 80 килограми,
- Машини за сушење со капацитет од 7 до 100 килограми,
- Ваљаци за пеглање со големина од 1 до 3,2 метри работна површина,
- Кетеринг опрема,

Поседуваат повеќе од 360 модели на машини садови, машини за перење и сушење имаат повеќе брендови,
- Electrolux T4250,
- ADC EWS 40,
- Schulthess WEI 100,
- LAVAMAC AF 180,
- PRIMUS,
- MIELE,
- GIRBAU,
- IPSO,

Покрај нивното долгогодишно искуство, вработените нудат брз одговор и професионална услуга. Секогаш се достапни телефонски, кога некој би побарал совет.
Овозможуваат повеќе опции, и тоа, купување или изнајмување на производите. Овозможуваат плаќање на рати, и имаат целосна гаранција за производите кои ги нудат.
За сета опрема што ја нудат обезбедуваат сервис и резервни делови. 
Visit our store page

Шишка 16 Кавадарци

071377877

https://www.alma-bp.mk

Secure delivery with Ecologistic
Payment after inspection of goods
Direct delivery
Buy now
Delivery via “Ecologistic”: from MKD
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Алма БП е водечки дистрибутер на нови и обновени професионални машини за угостителство. Работат со цел Балкански регион, а нивното седиште се наоѓа во Кавадарци. 
Дистрибутери се на машини за:  
- Перење,
- Сушење, 
- Пеглање и кетеринг опрема. 

Повеќе од 20 години се трудат  да ги задоволат потребите на клиентите со тоа што им нудат најдобри и најекономски решенија во денешно време. Неуморно работат постојано се трудат да направат нешто ново на пазарот со цел да ја олеснат работата во домаќинствата.  Работејќи во базата која ја имаат во Кавадарци и соработувајќи со државите низ Балканскиот регион обезбедуваат и сервисираат во најразлични сектори, и тоа  во:

- Здравството,
- Образованието,
- Јавниот сектор,
- Компании што се занимаваат со хемиско чистење,
- Самоуслужни перални,
- Угостителството,

Во областа на угостителството, имаат широка понуда на машини и опрема како што се: фрижидери за одржување и замрзнување, машини за садови, конвектомати, дувалки,фритези, шпорети на плин и струја, скари на плин и струја, ледомати, проекти за кујна.

Компанијата Алма БП на своите клиенти им нуди широк спектар на нова и употребувана опрема од реноминирани светски производители и тоа:
- Машини за перење со капацитет од 7 до 80 килограми,
- Машини за сушење со капацитет од 7 до 100 килограми,
- Ваљаци за пеглање со големина од 1 до 3,2 метри работна површина,
- Кетеринг опрема,

Поседуваат повеќе од 360 модели на машини садови, машини за перење и сушење имаат повеќе брендови,
- Electrolux T4250,
- ADC EWS 40,
- Schulthess WEI 100,
- LAVAMAC AF 180,
- PRIMUS,
- MIELE,
- GIRBAU,
- IPSO,

Покрај нивното долгогодишно искуство, вработените нудат брз одговор и професионална услуга. Секогаш се достапни телефонски, кога некој би побарал совет.
Овозможуваат повеќе опции, и тоа, купување или изнајмување на производите. Овозможуваат плаќање на рати, и имаат целосна гаранција за производите кои ги нудат.
За сета опрема што ја нудат обезбедуваат сервис и резервни делови. 
25
Buy now

Delivery via “Ecologistic”: from 732 MKD

Secure delivery with Ecologistic

Payment after inspection of goods

Direct delivery

071377877
Buy

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information