Company ad Published: Jul 27 2022 04:46

Generator agregat za struja od 40 do 2770kva

Published: Jul 27 04:46
Views: 720
Продажба, монтажа и одржување на дизел агрегати-генератори за струја, модели и моќности 40-2770kVA.

• Модели со моќности од 40 kVA до 2770 kVA
• Генератори: LEROY SOMER и STAMFORD.
• Дизел мотори од следните брендови:
- SCANIA
- ALIMAR
- SDEC
- MITSUBISHI
- ALLIS
- MAN
- DEUTZ
- CUMMINS
- FPT IVECO

• Автоматски режим на работа
• Автоматски старт или мануелен
• Со заштитно нискобучно куќиште за надворешна инсталција, врати со заклучување, индустриски гумени амортизери
• Ладење со течност (водено)
• Индустриски издувен лонец
• 3P и 4P Automatic Transfer Switch бренд: ABB и SIEMENS

• Акумулатори
• Полнач за акумулатори од мрежа
• Дигитален контролер-комјутер Intelilite ComAp AMF 25
• Греач на мотор
• Гаранција 24 / 36 месеци или 1000/1500 работни часа
• Гаранција за набавка на делови најмалку 10 години
• Овластен сервис достапен 24/7

Наша достава и истовар со кран, монтажа и пуштање во работа.

Енерго Глобал Трејд ДООЕЛ Скопје - Овластен застапник и сервисен дилер на компанијата "Alimar Generators / Ankara / Turkey, за Р. Македонија.

Link description

Енерго Глобал Трејд ДООЕЛ Скопје

Продажба, монтажа и одржување на индустриски дизел агрегати-генератори за електрична енергија.

Застапник на компанијата "Alimar Makina" - Р. Турција, за Р. Македонија.
Visit our store page

Скопје

072268765

Secure delivery with Falcon
Payment after inspection of goods
Direct delivery
Buy now
Delivery via “Ecologistic”: from MKD
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Продажба, монтажа и одржување на индустриски дизел агрегати-генератори за електрична енергија.

Застапник на компанијата "Alimar Makina" - Р. Турција, за Р. Македонија.
Скопје 072268765
Buy

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information