Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Davam knigovodstveni uslugi

0 MKD

For sale by: Daniela 08 Dec 14:33 Delete, Edit or Renew Your Ad
КНИГОВОДСТВЕНО БИРО СО ОВЛАСТЕН КНИГОВОДИТЕЛ СО ТРАЈНО ЛИЦЕНЦА ЗА ВРШЕЊЕ КНИГОВОДСТВЕНИ УСЛУГИ , НУДИМЕ ЦЕЛОСНИ УСЛУГИ ОД ОБЛАСТА НА КНИГОВОДСТВОТО И БЕСПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЈА НА НОВО ОТВОРЕНИ ФИРМИ.

izrabotka na:
- ПРЕСМЕТКА НА ПЛАТИ И ПРИДОНЕСИ
-КОНТИРАЊЕ И СОСТАВУВАЊЕ НА НАЛОЗИ ЗА КНИЖЕЊЕ
-ИЗРАБОТКА НА ГОДИШНИ СМЕТКИ И ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАИ
-ПРЕСМЕТКА НА ДДВ
-ПРЕСМЕТКА НА ДАНОК НА ДОБИВКА И ПЕРСОНАЛЕН ДАНОК НА ДОХОД
-ВОДЕЊЕ НА АНАЛИТИКА ЗА КУПУВАЧИ И ДОБАВУВАЧИ
-ПРИЈАВА И ОДЈАВА НА РАБОТНИЦИ
-ВОДЕЊЕ НА ГЛАВНИ И ПОМОШНИ КНИГИ
-E-zavrsni smetki
tel.078 305560
Daniela
Daniela
078305560
To the top

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information