Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Smetkovodstveni uslugi

0 MKD

For sale by: Emilija 16 Sep 14:56 Delete, Edit or Renew Your Ad
КВАЛИТЕТНИ СМЕТКОВОДСТВЕНИ УСЛУГИ ЗА СИТЕ ВИДОВИ НА ТРГОВСКИ ДРУШТВА

-финансиско сметководство
-материјално сметководство
( големо и мало продажба , сервис ,услуги и
производство )
-водење на основни средства и амортизација
-пресметка на плати
-пресметка на ДДВ, персонален и задржан данок, данок на добивка и вкупен приход

ИЗГОТВУВАЊЕ НА ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАИИ

-годишна завршна пресметка
-финансиски извештаии,анализа и деловни
планови
-даночно советување и консалтинг


ВРШЕЊЕ НА ДРУГИ ОПЕРАТИВНИ УСЛУГИ

-пријави и одјави на вработени
-регистрација на нови фирми
-вршење на платен промет
-други услуги

ИЗРАБОТКА НА ПРОЕКТИ И БИЗНИС ПЛАНОВИ

-креирање на бизнис планови за кредитни линији
-креирање на бизнис планови за програми од ЕУ
-креирање на бизнис планови за други типови на проекти


Emilija
075-997946
To the top

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information