Published: Jan 22 2024 11:11

Elektricar

MKD

Published: Jan 22 11:11
Views: 74
Инсталации на нови објекти согласно изготвени проекти и по желба на инвеститор
Поправки на стари инсталации и модификација на истите по барања
Промена на спратни табли и совети за најсигурни и најоптимални промени
Детекција и поправка на дефекти

Ценовник:
- Сијалично место 450 денари/број
- Монтажа на лустер 750 денари/број
- Работа под напон 1300 денари/час
- Штемање за кабел до 5x2.5mm2 250 денари/метар(без гипсарски работи)
- Монтажа на пластични канали 30 денари/метар
- Положување и вградување на кабли до 2.5 mm2 30 денари/метар
Нови инсталации и поправки се дефинираат по извршено снимање и дефектажа
За поголеми зафати вкупната цена се дефинира по детално снимање на објектот
Наведените цени се ориентирни и истите може да бидат променливи во зависност од дополнителни фактори кои дополнително би го зголемиле/намалиле трошокот за извршување на работниот процес

Доколку сакате реализација на вашите проекти во дефинирани временски периоди ви стоиме на располагање

Достапност на цела територија на Македонија
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade
74

Address:

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information