Company ad Published: Mar 11 2022 06:09

Masinsko cistenje na tvrdi podovi

Published: Mar 11 06:09
Views: 22
@CleanDommk

= Цена прифатлива за сите =

Клеандом е фамилијарна фирма, која се разликува по принципите по кои работиме. Нашата цел е да нашите клиенти и нивните гости се чувствуваат пријатно и удобно. Докажано е дека во чистиот и уреден простор се е поинаку

=Вратете ги Вашите подови во прекрасен сјај =

во процесот на чистење и тековно одржување се користат исклучиво еколошки средства на реномираниот производител , со соодветна Ph вредност и за кои поседуваме техничка документација за квалитет, а кои истите може да Ви ги доставиме на увид во секој момент

- Длабокото чистење на мермер, гранит,керамички плочки, без отстранување на природниот сјај или оштетување на површината
-Течниот восок базиран на природни и синтетички восоци, неговата специјална формула дава намалена лизгавост во споредба со традиционалните восоци.Дава брилијантно-топол сјај на секаков вид мермер, гранит, терацо и керамички подови.

=======================================

ХЕМИСКО ЧИСТЕЊЕ / ПЕРЕЊЕ НА ВАРИОЛАЈТ,РОЛО, ЗЕБРА ЗАВЕСИ И ЕВЕНТУАЛНО СЕРВИСИРАЊЕ НА ИСТИТЕ

,,Задоволството на нашите клиенти е нашиот најголем успех,,

Со почит,
КЛЕАНДОМ ДООЕЛ Скопје

kontakt email : cleandommk@gmail.com

моб телефон за контакт ,
075338498, 075368971
Viber >> 075338498

Link description

Клеандом Дооел

Чистење деловни простории и хемиско перење на вариолајт, ролозавеси и венецијанер
Visit our store page

Димо Хаџи Димов бр. 21 Show on the map

075368971

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Чистење деловни простории и хемиско перење на вариолајт, ролозавеси и венецијанер

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information