Published: Aug 10 2022 06:35

Online English classes Lingua Bell Academy

Published: Aug 10 06:35
Views: 660
Нашето училиште Академија Лингва Бел, лоцирано во Торонто, Канада, врши уписи за online програми по англиски јазик. нашата академија е акредитирана во Канада, постоиме 11 години и сите часови се во живо, или еден-на-еден или во група, кој како сака. Часовите се преку ZOOM и ТЕАМS. Вршиме и преводи на сите документи. Имаме програми за сите возрасти, сите книги се во дигитална форма, и сертификатот го испраќаме на домашната адреса на ученикот по пошта и исто во електронска форма. За повеќе и детални информации, како и информации за цените за програмите, испратете порака на вибер или електронска пошта adriana@getenglishathome.com Посетете ја нашата страна: www.getenglishathome.com Може да побарате DEMO час. Програмите имааат различни цени и уплатите се вршат на транскациона сметка на ТТК банка пред да почне програмата.


if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information