Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Domasni pismeni raboti seminarski esei i proekti

0 MKD

For sale by: Часови 07 May 15:06 Delete, Edit or Renew Your Ad
Ad type
For sale
Advertised by
Private
Location
Skopje
Часовите по македонски и англиски јазик се наменети за ученици од основно и средно образование и студенти на филолошки,педагошки...тоа-
-Подготовка по граматика,литература,писмен дел...
-Подготовка по македонски јазик за странци
-Пишување,домашни, писмени работи,семинарски ,есеи и проектни задачи по македонски и англиски јазик на дадена тема и
сите други предмети.
Часови
071 544 587
Leaflet
To the top