Company ad Published: Jul 07 2022 02:17

Dezobarieri i brisaci za cevli

Published: Jul 07 02:17
Views: 25
Дезинфекциски бариери кои што го одвојуваат работниот простор од просторот за посетители, купувачи, деловни партнери итн.

Брисачите за чевли можат да бидат гумени или текстилни во зависност од намената
Link description

Елта Инженеринг

Изведба на градежно-занаетчиски работи, полирање на мермерни површини, продажба на дезобариери, Bellinzoni, 3M
Visit our store page

Ул. Мишко Михаловски Show on the map

070250903

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Изведба на градежно-занаетчиски работи, полирање на мермерни површини, продажба на дезобариери, Bellinzoni, 3M

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information