Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Pomos i izrabotka na trudovi diplomski magisterski

0 MKD

For sale by: Марина 19 Jun 14:20 Delete, Edit or Renew Your Ad
Ad type
For sale
Advertised by
Private
Services
Writing
Професионална помош при изработка и целосна изработка на едукативни трудови според ЕКТС критериумите (академски стил на пишување): ТРУДОВИ ОД СИТЕ НАУЧНИ ОБЛАСТИ: - Докторски дисертации - Магистерски трудови - Специјалистички трудови - Дипломски трудови - Семинарски трудови - Проектни задачи - CV + Мотивационо писмо (МК&EN) - Мини есеј и истражувачки проекти - Табеларно прикажување на податоци - Power point презентации - Бизнис планови - Анализа на случај - Спроведување на истражување - Трудови на слободна тема - Анкетни листови - Прашалници - Специјалистички трудови. Изработка на професионално ниво, во договорениот рок ! Цена по договор.
Марина
078 25 90 90
Leaflet
To the top

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information