Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

SVEZA ARONIJA

200 MKD

For sale by: Jordan 15 Sep 22:05 Delete, Edit or Renew Your Ad
Почитувани,
Нудиме свежа Аронија која што е одгледувана на органски природен начин без употреба на ниедна хемиска и вештачка хемикалија во едно од најеколошкото поднебје и недопрена природа во Македонија с.Оморани Велешко област позната како Азот,доколку некој сака да порача од нашата органско одгледувана Аронија ве молиме пратете ни порака на ФБ страница https://www.facebook.com/Aronija.nero.NENA или јавете ни се на мобилен 072 718 111.

1 kg-200 ден.
500 gr-100 ден.

За порачка од 1 kg па и повеќе во Скопје доставата ја вршиме на домашна адреса.
Исто така вршиме организирана достава за градовите: Велес,Штип,Радовиш и Струмица.
Однапред благодарни!
Leaflet
To the top