Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Se bara smetkovoditel

Company advertisement Hiring for a job by: Nefi Ik 17 Apr 18:39 Delete, Edit or Renew Your Ad
Се бара сметководител со работно искуство, за работа во трговско друштво за производство, трговија, услуги и градежништво , со седиште во Охрид. За подетални информации , Ве молиме контактирајте не на тел.: 071/359553.
Nefi Ik
071359553
Leaflet
To the top