Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Dom za stari lica

Hiring for a job by: Дом за стари лица 22 Nov 14:57 Delete, Edit or Renew Your Ad
Дом за стари лица
078/412-040 076/440-091
Leaflet
Дом за стари лица има потреба од 2 медицински сестри и 4 негователки за неопределено време кои ќе работат во 2 смени
дневна: 07:00 - 19:00 и нареден ден ноќна смена: 19:00 - 07:00 со 2 слободни дена. Се работи 15 дена и слободни 15 дена.
Плата за медицински сестри 20 000 ден., а за негователки: 18 000 ден.
Дом за стари лица
078/412-040 076/440-091
Leaflet
To the top