Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

RABOTA VO SLOVACKA

Hiring for a job by: Жељкa777 28 Jun 14:59 Delete, Edit or Renew Your Ad
Потребни се машки и женски работници од 18 до 50 години. Не е потребно
искуство ниту знаење на странски јазик. Работа во фабрика за електроиндустрија
( Fine DNC, FM Logistic i dr).
Цена за работа 3,2-3,5 евра/сат + бонуси.
Дневно одбивање за сместување 5 евра.
После одбивањето Вашиот нето час е 2,7 евра + бонуси Работно време
задолжително од 8 до 12 часа во зависност од фабриката во која работите
(одредува координатор).
Можност за прекувремена работа до 16 час. За секој работен ден добивате
1,5 евра а за работно време од 16 часа добивате 3 евра за оброк.
Од првата плата се одбиваат 40 евра за превоз.
Аконотација секоја недела 50 евра. Исплата од 16ти до 21ви во месец
за минатиот месец.Последната плата се добива последниот работен ден.
Сместување најчесто во 2,3,4 креветни соби. Организиран превоз од фабриката
до сместувањето. Тргнување на секои неколку дена. Цена за услугата 70евра.
Потребен е само пасош ( СРБ, БИХ,ЦГ,МКД)
За пријавување испратете фотографиран пасош и контакт телефон.
Во тек е формирање на група која тргнува за десетина дена.
Зa сите oстaнaти имфoрмaции : е-мaил [email protected]
Teлефoн-вибер +381616596270 Жељкa
Жељкa777
+381616596270
To the top