Македонски | Shqip | English |

Operator vo Call Center

Company advertisement. Hiring for a job by: Public Media-Viral 06 Jun 13:31 Delete, Edit or Renew Your Ad
Price:

-

Location: Skopje
Sector : Marketing and Media
Станете дел од нашиот млад и амбициозен тим!

Public Media-Viral e компанија кој се занимава со маркетинг услуги и врши продажба на производи.

Отворена е работна позиција за:

Оператор во Call Center:

Опис на задачите:

-Комуникација на социјални мрежи, Facebook, Instagram.
-Секојдневна телефонска комуникација со клиенти.
-Внесување на податоци во одредени апликации / бази.

Профил на кандидатот:

-Одлично познавање на Word, Excel.
-Добри комуникациски вештини.
-Способност за решавање на проблеми во одреден временски период.
-Трпение и способност за работа со комплексни клиенти.
-Одговорен и професионален пристап кон работата, тимски дух.
-Високо ниво на самоиницијативност и мотивација за постигнување резултати.

Ние нудиме:

-Динамична и одговорна работа во компанија со постојан раст.
-Континуирано професионално усовршување.
-Mожност за напредок со постигнатите резултати.

Заинтересираните кандидати можат да испратат CV на: [email protected]
There are no visited ads
To the top