Published: Feb 05 2022 08:40

Se bara farmacevt ili farmacevtka

Published: Feb 05 08:40
Views: 824
Apteka Pentamedika ima potreba od farmacevt/farmacevtka ili farmacevtski tehniqar/ka.Vi garantirame odliqna plata(25.000-30.000)den i odliqni rabotni uslovi.

Farmaci Pentamedika ka nevoje per Farmacist/e ose teknik/e te farmacise.Ofrojme rroge te shkeqyshme(25.000-30.000)den dhe kushte te mira per pune.
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information