Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

SLUZBENIK VO KANCELARIJA za PRIEM NA PORACKI

Company advertisement Hiring for a job by: ВТ Компани Скопје 18 Apr 09:21 Delete, Edit or Renew Your Ad
ВТ Компани Скопје
Leaflet
Advertised by
Private
Sector
Other
ВТ КОМПАНИ –веледрогерија за продажба на медицински помагала бара СЛУЖБЕНИК ВО КАНЦЕЛАРИЈА за ПРИЕМ НА ПОРАЧКИ по телефон

Потребни квалификации:

- Средна стручна подготовка или Висока стручна подготовка
-предност ќе имаат техничките или математичките струки
-возраст над 30 до 40 години
-смисол за комуникација со купувачите по телефон
-работа под висок притисок
-многу одговорна личност
-одлично познавање на компјутерски вештини Microsoft Word,Microsoft Excel, PowerPoint
-одлично познавање на Англиски јазик (пишан и говорен)


Потребни вештини:

-работа под притисок
-јасно изразени комуникациски способности
-високо одговорна личност
-упорност
-темелност
-стабилност

Заинтересираните кандидати да испратат CV на [email protected] ,
и да назначат за кое место конкурираат. Доколку сметате дека не ги владеете солидно комјутерските вештини и англискиот јазик, Ве молиме да не го праќате Вашето CV.
ВТ Компани Скопје
Leaflet
To the top