Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Baraka vo Kozle

For sale by: Снежана Ристевска 22 Oct 09:39 Delete, Edit or Renew Your Ad
Снежана Ристевска
077995502
Leaflet
Се продава барака во Козле со вкупна површина од 150м од кој 44м2 се под кров а останатите се во дворска површина.
Снежана Ристевска
077995502
Leaflet
To the top