Македонски | Shqip | English |

Plac kukno mesto od 2413m2 vo Bitola

For sale by: Robert 06 Jun 14:36 Delete, Edit or Renew Your Ad
Price:

-

Area: 2413 m2
Location: Bitola
Ко.бр 1235
Плацот се наоѓа во Долно Оризари и излегува на асфалтиран пат .
Доколку сте заинтересирани Ве молам обратете се на телефонскиот број 078 393 932 Здрафка.
Цената е по договор
There are no visited ads
To the top