Company ad Published: Jun 18 2019 03:42

PLAC GRANICEN PREMIN BOGORODICA B2

Published: Jun 18 03:42
Views: 22
СЕ ПРОДАВА ПЛАЦ ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА ГРАНИЧНИОТ ПРЕМИН БОГОРОДИЦА СО МАРКИЦА ЗА ГРАДЕЊЕ Б2 СО КВАДРАТУРА ОД 10000М2 И БРУТО ПОВРШИНА ОД 120000М2.ПЛАЦОТ Е ВО БЛИЗИНА НА АСВАЛТЕН ПАТ ,ИМА СТРУЈА ,ВОДА .Б2 НАМЕНАТА Е ЗА ГОЛЕМИ ТРГОВСКИ ЕДИНИЦИ СО КОМПАТИБИЛНИ НАМЕНИ: А2 ЗА СТАНОВИ 20%,А4-ХОТЕЛ,МОТЕЛ 40%,Б3-РЕСТОРАН,УГОСТИТЕЛСКИ И ТУРИСТИШКИ КАПАЦИТЕТИ.ЦЕНА ПО ДОГОВОР.
ШИФРА.1754
Link description

АРХИТОП АГ ДООЕЛ

Agencija za nedviznosti 
Visit our store page

Кузман Јосифовски Питу бр.1/4 мез.лок.13

075255695

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information