Македонски | Shqip | English |

Plac vo blizina na avtopat

Company advertisement. For sale by: БОЖИНОСКИ-НЕДВИЖНОСТИ 19 Oct 18:35 Log into the company to make changes
Price:

-

Address: Идризово
Area: 4000 m2
Location: Skopje
Се продава плац од околу 4000м2, во идустриска зона , со влез и излез на автопат, во Идризово, во близина на Прилепска Пивара, со чисти документи
ш.1686
Контакт:Надица 071/218-646
http://bozinoski.mk/
There are no visited ads
To the top