Published: Dec 31 2023 12:15

КУПУВАМ СЛИКИ ОД ПЕТАР МАЗЕВ ОД 2000 до15000 EUR

EUR

Published: Dec 31 12:15
Views: 46
ОТКУПУВАМ УМЕТНИЧКИ СЛИКИ ОД
ПЕТАР МАЗЕВ
ОД 1000 дo 15000 eur
САМО МАСЛО НА ПЛАТНО
ОТКУПНАТА ЦЕНА ЗАВИСИ ОД ДЕЛОТО
И ДИМЕНЗИИТЕ И ВО КАКВА СОСТОЈБА Е...
ПУШТЕТЕ ФОТО СО ДИМЕНЗИИ
И ВАША ЦЕНА
ИСПЛАТА ВЕДНАШ !!!
СИГУРНО, БРЗО, ДИСКРЕТНО.
💰🟥ДОГОВОРЕНИОТ ИЗНОС СЕ ИСПЛАЌА ВЕДНАШ🟥💰
🔴🔴НАЈДОБРА МОЖНОСТ ЗА ПРОДАЖБА НА ВАШЕТО УМЕТНИЧКО ДЕЛО СО ФЕР И РЕАЛНИ ЦЕНИ ЗА ОТКУП🔴🔴🔴
Се откупуваат ОРГИНАЛНИ уметнички дела од следниве автори:
Петар Мазев
Вангел Коџоман
Никола Мартиноски
Родољуб Анастасов
Лазар Личеновски
Димитар Пандилов
Томо Владимирски
Димитар Кондовски
Ордан Петлевски
Спасе Куновски
Вангел Наумовски
Глигор Чемерски
Свето Манев
Трајче Јанчевски
Ана Темкова
Коле Манев
Михаил Корубин
Александар Зафировски
Миле Корубин
Откупот е БЕЗ галериски провизии по заеднички договорен износ/цена💶
Доколку имате интерес за продажба на уметничко дело да испратите фотографија од делото, димензии, фотографија од потписот, и приближна цена.
Комуникацијата ќе се извршува преку
☎️ 075 662 823
+38975662823 Viber, WhatsApp
mail: [email protected]
Secure delivery with Falcon
Payment after inspection of goods
Direct delivery
Buy now
Delivery via “Ecologistic”: from MKD
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade
46
Buy now

Delivery via “Ecologistic”: from 120 MKD

Secure delivery with Falcon

Payment after inspection of goods

Direct delivery

075662823

Address:

Buy

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information