Company ad Published: Jul 28 2022 11:51

Kadioglu trimer biorotor za megjuredno kosenje na treva

Published: Jul 28 11:51
Views: 433
Kadıoğlu Makine Ecoskid Тример/ ♻️Биоротор♻️ за косење на трева меѓу редовите на овошни, лозови насади, без никакво оштетување на стеблата или системите за наводнување.
⚙Потребна сила на трактор: min. 30 HP
⚙Хидраулика :Мин. 2 излеза од трактор
⚙Должина од средина на трактор до крај на ротор: 2000 мм
⚙Карактеристики на жила: Лесно менлива и лесно подесување на должина на жила 4mm.
ℹКарактеристики при работа: ⚙Подесување на агол и далечина при работа.
⚙Цилиндар за издолжување: ⚙Хидрауличен цилиндар
❗Вклучен хидрауличен пренослив разводник.
©️ОВЛАСТЕН ЗАСТАПНИК
♻️ЗУХЕР АГРО РЕСЕН
☎️071-766-522
Link description

ZUHER AGRO/TRANSPORT

Резервни делови, Автопрограми, Земјоделска Механизација, Mашини, Делови за Камиони, Автомобили, Камиони, Приколки
Visit our store page
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Резервни делови, Автопрограми, Земјоделска Механизација, Mашини, Делови за Камиони, Автомобили, Камиони, Приколки
071766522 http://www.pazar3.mk/zuheragro

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information