Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

ZEMJODELSKA MEHANIZACIJA

Company advertisement For sale by: MZT OPREMA ZA VOZILA AD SKOPJE 04 Feb 14:53 Log into the company to make changes
Произведуваме машина за меѓуредно копање, сетвоспремачи, машина за положување најлон за јагоди, лозарски плугови 5то, 7мо, 9то браздни, резервна приклучна механизација за трактори и мотокултиватори.
MZT OPREMA ZA VOZILA AD SKOPJE
Произведуваме машина за меѓуредно копање, сетвоспремачи, машина за положување најлон за јагоди, лозарски плугови 5то, 7мо, 9то браздни, резервна приклучна механизација за трактори и мотокултиватори.
Visit our store page
Show on the map
02 2549 837, 070 306078
MZT OPREMA ZA VOZILA AD SKOPJE
02 2549 837, 070 306078
To the top