Company ad Published: Mar 20 2024 10:06

Priklucna masina za sobiranje na granki odpad i dr Kadioglu

Published: Mar 20 10:06
Views: 110
Kadıoğlu Makine Собирач на гранки со хидраулична рака за прифаќање.
Работна ширина од 135cm до 230cm.
Прилагодлив, лесна монтажа.
Потребни 2 хидраулични излези за автоматска работа на хидрауличната рака за прифаќање.
Овластен увозник:
ZUHER AGRO RESEN
071 766 522

#афпзрр #оглас #рурална #жена #грант #национална #програма #мзшв #министерство #агенција #финансискаподдршка #машини #трактори #бадем #чистење #лупење #преса #овошен #сок #хидро #ореви #калибратор
Link description

ZUHER AGRO

Резервни делови, Земјоделска Механизација, Mашини, Делови за Камиони, Трактори, Автомобили, Камиони, Приколки, Машини за преработка на овошје, лешници, ореви, бадеми, јаболко !
Visit our store page

Наум Веслиевски бр. 15 Show on the map

071766522

http://www.pazar3.mk/zuheragro

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Резервни делови, Земјоделска Механизација, Mашини, Делови за Камиони, Трактори, Автомобили, Камиони, Приколки, Машини за преработка на овошје, лешници, ореви, бадеми, јаболко !

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information