Company ad Published: Aug 24 2023 10:06

EURO POLOG MASINZA ZA MOLZENJE MAKINA PËR MJELJE

EUR

Published: Aug 24 10:06
Views: 43
Ne EURO-POLOG mund t`i gjeni te gjitha llojet e makina te mjeljes(lop,dele edhe dhi), me cmime shume te volitshme, duke filluar nga 280 euro.

INFO: 044 379 379
Mob: 078 378 178

Во EURO-POLOG можете да ги најдете сите видови на машина за молзење(крави,кози и овци), со многу поволни цени, почнувајќи од 280 евра.

INFO: 044 379 379
MOB: 078 378 178
Link description

EURO-POLOG

EURO-POLOG e една од водечките компании во Р.Македонија која се занимава со продажба на земјоделска механизација.

Основана во 1990 година од самиот сопственик и генерален директор г-дин. Неџми Џеладини, продолжува со успех да ја прошири својата активност во полето на агрокултурата, увозот, продажбата и сервисирањето на земјоделските машини.

ЗА ДА СЕ УВЕРИТЕ, ПОВЕЛЕТЕ И ПОСЕТЕТЕ НЕ!
	
[email protected]
	
Tel: 044 379 379

http://www.euro-polog.com
Visit our store page

Zelino, Tetovo Show on the map

044379379

Secure delivery with Ecologistic
Payment after inspection of goods
Direct delivery
Buy now
Delivery via “Ecologistic”: from MKD
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

EURO-POLOG e една од водечките компании во Р.Македонија која се занимава со продажба на земјоделска механизација.

Основана во 1990 година од самиот сопственик и генерален директор г-дин. Неџми Џеладини, продолжува со успех да ја прошири својата активност во полето на агрокултурата, увозот, продажбата и сервисирањето на земјоделските машини.

ЗА ДА СЕ УВЕРИТЕ, ПОВЕЛЕТЕ И ПОСЕТЕТЕ НЕ!
	
[email protected]
	
Tel: 044 379 379

http://www.euro-polog.com
Zelino, Tetovo 044379379
43
Buy now

Delivery via “Ecologistic”: from 354 MKD

Secure delivery with Ecologistic

Payment after inspection of goods

Direct delivery

Address:

Buy

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information