Company ad Published: Aug 12 2022 12:42

Platformi za pceli Tema

Published: Aug 12 12:42
Views: 51
Простигнаа нови модели на платформи ТЕМА!!!
Димензии: 250x150x30 750 кг носивост
Опција со една или две осовини
Можност за купување со или без страници

Евро Стил ДОО
047 233 100
Link description

ЕВРО СТИЛ ДОО

ПРОДАЖБА НА:
- ТРAKТОРИ
1.LANDINI
2.CLAAS
3.MAHINDRA
- ПРЕСИ ЗА БАЛИРАЊЕ НА СЕНО И СЛАМА
- ПРИКОЛКИ
- РОТАЦИОНИ КОСАЧКИ
- ПЛУГОВИ
- СЕАЛКИ
- СИЛАЖЕРИ 
- СЕНАЖЕРИ
- СЕНОПРЕВРТУВАЧИ
- РЕДОСЕАЛКИ
- РАСАДОСАДАЧКИ
- ПРСКАЛКИ ЗА ЖИТО
- ЃУБРЕРАСТУРАЧИ
- ФРЕЗИ
- МУЛЧЕРИ
- ТАЊИРАЧИ
- АТОМИЗЕРИ
- ОПРЕМА ЗА МЛЕКАРСТВО
- ПУМПИ ЗА ВОДА
- ГЕНЕРАТОРИ
- ОПРЕМА ЗА ШУМИ И ПАРКОВИ
Visit our store page

ул. Владимир Назор бр.61 Show on the map

047-233-100

https://www.evrostil.com.mk

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

ПРОДАЖБА НА:
- ТРAKТОРИ
1.LANDINI
2.CLAAS
3.MAHINDRA
- ПРЕСИ ЗА БАЛИРАЊЕ НА СЕНО И СЛАМА
- ПРИКОЛКИ
- РОТАЦИОНИ КОСАЧКИ
- ПЛУГОВИ
- СЕАЛКИ
- СИЛАЖЕРИ 
- СЕНАЖЕРИ
- СЕНОПРЕВРТУВАЧИ
- РЕДОСЕАЛКИ
- РАСАДОСАДАЧКИ
- ПРСКАЛКИ ЗА ЖИТО
- ЃУБРЕРАСТУРАЧИ
- ФРЕЗИ
- МУЛЧЕРИ
- ТАЊИРАЧИ
- АТОМИЗЕРИ
- ОПРЕМА ЗА МЛЕКАРСТВО
- ПУМПИ ЗА ВОДА
- ГЕНЕРАТОРИ
- ОПРЕМА ЗА ШУМИ И ПАРКОВИ
51
047-233-100

Address:

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information